Home » » طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

10440956_276253099252168_9017992563758229218_n
 

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

اهلا ومرحبا بكم اليوم انا جبتلكم أكلة كتيييييييييييير سهلة وكتيييييييييييير طيبة وهيا من وصفاااات الشيف الجميلة المحبوبة فى مصر كلها الشيف نجلاء الشرشابى
والوصفة عبارة عن طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا يعنى تغيير وخروج عن المألوف والتقليدى
علشان منزهقش من الاكل وفى نفس والوقت وصفة سهلة جدا جدا ومش محتاجة تعب ولا مجهود
وكمان هتبسطى بيها العيلة كلها ووصفة سهلة لعشا خفيف مع عيلتك
ولو حابة تغيرى نوع الحشوة طبعا براحتك دى حسب زوقك الجميل فى الطعم وحسب اختيارات العائلة طبعا

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014


10440956_276253099252168_9017992563758229218_n

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014

المقادير :
1/2 كيلو رقاق طرى.+1/2 كيلو لحم مفروم معصج.+سمن أو زيت.+فلفل ألوان مقطع شرائح رفيعه.+زيتون أسود مخلى ومقطع شرائح.+جبنة موتزاريلا.+جبنة شيدر مبشورة.+ملح وفلفل.

الطريقة :

نفرد واحدة من الرقاق الطرى ونضع بها مقدار من اللحمه المفرومة ونضع عليها قطع من الفلفل الألوان والزيتون الأسود (يمكن تذبيل الفلفل الألوان قليلا فى طاسه على النار قبل إضافته على اللحم).
نضيف أيضا رشة من الجبنة الموتزاريلا والجبنة الشيدر ونغلق الرقاق ونطبقه على شكل منديل مربع.
فى طاسه على النار مع قليل من السمن أو الزيت نضع وحدات الرقاق على الوجه المفتوح أولا مكان التطبيق حتى يحمر ويستوى.
يقلب على الوجه الآخر ونتركه مره أخرى  حتى يتحمر وجهه

معلومات حول الموضوع

طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 العنوان : طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
الوصف : طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014   طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 اهلا ومرحبا بكم اليوم انا جب...
تقييم الموضوع : 4.5
الكاتب : غير معرف

0 التعليقات:

إرسال تعليق

اضف ايميلك ليصلك جديدة المدونة:



Delivered by FeedBurner
اخبار بعدين