طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
والوصفة عبارة عن طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا يعنى تغيير وخروج عن المألوف والتقليدى
علشان منزهقش من الاكل وفى نفس والوقت وصفة سهلة جدا جدا ومش محتاجة تعب ولا مجهود
وكمان هتبسطى بيها العيلة كلها ووصفة سهلة لعشا خفيف مع عيلتك
ولو حابة تغيرى نوع الحشوة طبعا براحتك دى حسب زوقك الجميل فى الطعم وحسب اختيارات العائلة طبعا
طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014
المقادير :1/2 كيلو رقاق طرى.+1/2 كيلو لحم مفروم معصج.+سمن أو زيت.+فلفل ألوان مقطع شرائح رفيعه.+زيتون أسود مخلى ومقطع شرائح.+جبنة موتزاريلا.+جبنة شيدر مبشورة.+ملح وفلفل.
…
الطريقة :
نفرد واحدة من الرقاق الطرى ونضع بها مقدار من اللحمه المفرومة ونضع عليها قطع من الفلفل الألوان والزيتون الأسود (يمكن تذبيل الفلفل الألوان قليلا فى طاسه على النار قبل إضافته على اللحم).
نضيف أيضا رشة من الجبنة الموتزاريلا والجبنة الشيدر ونغلق الرقاق ونطبقه على شكل منديل مربع.
فى طاسه على النار مع قليل من السمن أو الزيت نضع وحدات الرقاق على الوجه المفتوح أولا مكان التطبيق حتى يحمر ويستوى.
يقلب على الوجه الآخر ونتركه مره أخرى حتى يتحمر وجهه
معلومات حول الموضوع
العنوان : طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014الوصف : طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 طريقة عمل الرقاق بحشوة البيتزا2014 اهلا ومرحبا بكم اليوم انا جب...
تقييم الموضوع : 4.5
الكاتب : غير معرف
0 التعليقات:
إرسال تعليق